YouTube Instagram

Wat is er te doen in ons familiemuseum in Oosterhout?

Naast alleen maar rondkijken, zijn er regelmatig wat andere interessante dingen om te doen in ons familiemuseum in Oosterhout. Zo is het natuurlijk super leerzaam om de geschiedenis te ontdekken in de verschillende lades en kastjes van onze schattenkast. Maar Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout vindt het belangrijk dat kinderen de geschiedenis ervaren door zelf wat te doen! Wij bieden daarom verschillende mogelijkheden en arrangementen die deze duik in het verleden mogelijk maken.

Er is altijd wat leuks te doen in het speelgoedmuseum van Oosterhout

Stap door onze speelgoedkast en maak een reis door tijd! Word tijdens een verjaardagsfeestje een echte museuminspecteur en onderzoek alle gaten en kieren van het museum om de opdrachten te volbrengen, laat je rondleiden en leer meer over de collecties of kom naar een van onze speciale bezoekersdagen. In ons speelgoed- en carnavalsmuseum in Oosterhout is er altijd wat te doen voor het leukste dagje uit in Oosterhout!

Informeer naar de mogelijkheden

Spring in de tijdmachine van ons speelgoed- en carnavalsmuseum, Zandheuvel 51 in Oosterhout, en maak een ontdekkingsreis door het verleden! Ben je benieuwd naar de verschillende arrangementen die mogelijk zijn voor groepen of klassen in ons museum in Oosterhout? Of wil je een kinderfeestje bij ons vieren?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 0162-452815 of stuur ons een mail via info@speelgoedmuseum.nl.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl