YouTube Instagram

Het leukste speelgoedmuseum nabij Den Bosch

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout is hét speelgoedmuseum in de buurt van Den Bosch, waar jij je kunt verwonderen over speelgoed uit vervlogen tijden. Door de historische setting en de verschillende thema’s van onze tentoonstellingen, waan je je echt in een andere wereld. Beleef bijvoorbeeld ‘De wereld in het klein’ of bewonder onze beroemde toverlantaarns. Bezoek ons familiemuseum en kom op een leuke en interactieve manier meer te weten over het vermaak van vroeger!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTGroot en klein verwonderen zich bij ons speelgoedmuseum in de buurt van Den Bosch

Op iets meer dan een halfuurtje rijden van Den Bosch vind je het allerleukste speelgoedmuseum van Brabant. De historie in ons museum is overal voelbaar! In elk laadje en in elke vitrine vind je iets terug dat verwijst naar een tijd waarin kinderen nog niet met computers speelden. Kinderen kunnen op verschillende manieren zelf kennis maken met de diverse objecten. Loop de speurtocht of de audiotour en spot het poppenparadijs, de stokpaarden en nog vele andere stukken speelgoed.


Ervaar de geschiedenis met een ouderwets potje ganzenbord

Ben je op zoek naar een gezinsuitje in Oosterhout waar jong en oud kan genieten? Kom dan langs in ons gezellige speelgoedmuseum vlakbij Den Bosch. Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ vind je op Zandheuvel 51 in Oosterhout, Noord-Brabant. Wij zijn telefonisch via 0162-452815 of via info@speelgoedmuseum.nl te bereiken voor eventuele vragen.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl