YouTube Instagram

Ontdek ons speelgoedmuseum in regio Eindhoven

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Bezoek ons speelgoedmuseum in Oosterhout, op minder dan een uur rijden van Eindhoven, en ontdek het vermaak van vroeger! De inspiratie van speelgoed komt vaak uit de echte grotemensenwereld. Speelgoed werkt daarom als een soort tijdmachine, die een kijkje geeft in de wondere wereld van het verleden. Bekijk de kleine keukens en de poppenhuizen en ontdek in ons museum hoe de kinderen van vroeger ‘grote mensen’ speelden!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTBeleef de geschiedenis in ons speelgoedmuseum nabij Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuk kindermuseum in Brabant? Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout, in de omgeving van Eindhoven, is hét speelgoedmuseum in Brabant waar kinderen zich eventjes in de wereld van het verleden kunnen wanen. Stap door onze speelgoedkast en ga terug in de tijd! Ben je na jouw ontdekkingsreis door onze exposities een beetje moe geworden? Rust dan lekker uit in onze kantine en geniet van een kopje koffie of een glaasje ranja.

Stap door onze tijdmachine!

Voor een leuk en leerzaam dagje uit in Oosterhout met de kinderen ben je bij ons aan het goede adres. Zo zijn wij dé plek waar groot en klein hun ogen uitkijken. Ons speelgoedmuseum is te vinden op Zandheuvel 51 in Oosterhout, gelegen in de buurt van Eindhoven. Wil je meer weten over onze tentoonstellingen of heb je een andere vraag over ons familiemuseum? Neem dan telefonisch via 0162-452815 of via de mail info@speelgoedmuseum.nl contact met ons op.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl