YouTube Instagram

Een historisch speelgoedmuseum vlakbij Roosendaal

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Stap door onze speelgoedkast en ontdek de wondere wereld van het verleden in het allerleukste  speelgoedmuseum in de omgeving van Roosendaal. Wij zijn door onze grote verzameling dé plek waar je meer kunt leren over het vermaak van vroeger. Wil je bijvoorbeeld weten met wat voor speelgoed jouw oma en opa speelden? Of ben je benieuwd naar speelgoed dat zelfs nog ouder is? Trek dan de lades open van onze schattenkast of loop onze speurtocht en verwonder je over speelgoed uit vervlogen tijden!  


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTMaak kennis met het verleden in ons speelgoedmuseum in regio Roosendaal

Op een halfuurtje rijden van Roosendaal is hét leukste speelgoedmuseum van Brabant te vinden waar je meer leert over speelgoed van vroeger. Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ is zoveel meer dan enkel een kindermuseum in de omgeving van Breda. Jong én oud kijken hun ogen uit! Door verschillende tentoonstellingen uit historische perioden en met onze audiotour leren kinderen meer over de geschiedenis, terwijl de (groot)ouders juist een gevoel van nostalgie ervaren.

Beleef het leukste dagje uit met de kinderen

Er is in ons speelgoedmuseum nog veel meer te doen voor de kinderen uit Oosterhout, Roosendaal, Breda en omstreken! Speel bijvoorbeeld ouderwetse spelletjes in de kantine van ons familiemuseum of leef je uit op onze buitenspeelplaats. Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’, Zandheuvel 51 in Oosterhout, Noord-Brabant, is het ideale dagje weg in regio Breda voor iedereen! Heb je vragen over het museum? Neem dan telefonisch via 0162-452815 of via de mail info@speelgoedmuseum.nl contact met ons op.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl