YouTube Instagram

Ons speelgoedmuseum nabij Tilburg verwondert

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Waan je in de wondere wereld van de historie bij ons speelgoedmuseum in Oosterhout, op een steenworp afstand van Tilburg. Wil je meer leren over het vermaak van vroeger? Stap dan door onze speelgoedkast en maak een reis door de tijd! Vroeger was het speelgoed door beperkte middelen misschien wat simpel, maar dit maakt het niet minder leuk. Speel een potje Mens Erger Je Niet! of ganzenbord en ervaar het zelf!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTBeleef de magie van vroeger in ons speelgoedmuseum in regio Tilburg

De kinderen van nu laten zich niet meer zo snel verbazen door bewegende beelden op televisie of op een spelcomputer. Dat was vroeger wel anders! Kinderen uit het verleden hadden andere mysterieuze apparaten die bewegende beelden of voorstellingen mogelijk maakte. Zij lieten zich verwonderen door poppenkasten, toverlantaarns en kijkdozen. Wil je deze mysterieuze voorstelling zelf beleven? Treed dan binnen in het kleine theater van ons speelgoedmuseum, in de omgeving van Brabantse steden als Tilburg en Den Bosch, en beleef de magie van de toverlantaarn!

Ontdek wat wij voor jou in petto hebben

Wil je een gezellig dagje met de kinderen naar een kindermuseum in regio Tilburg? Op een kwartiertje rijden van Tilburg en Breda vind je het leukste speelgoedmuseum van Brabant! Ontdek speelgoed uit vervlogen tijden of leer meer over het Kaaiendonkse carnaval bij Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’, Zandheuvel 51 in Oosterhout, Noord-Brabant. Wil je nog meer weten over een van onze tentoonstelling of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch via 0162-452815 of via de mail info@speelgoedmuseum.nl contact met ons op. 

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl