YouTube Instagram

Voor het gezelligste dagje uit in Oosterhout

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Ben je op zoek naar een leuke en leerzaam dagje uit met de kinderen in de omgeving van Oosterhout en Breda? Zoek dan niet verder! Bij ons kun je een hele dag wegdromen bij speelgoed en carnaval uit vervlogen tijden. Ontdek de echte wereld in het klein in onze poppenhuizen, bekijk de magische voorstelling van de toverlantaarn of laat je verwonderen door onze werkende Meccano opstelling. Stap door onze speelgoedkast en maak een reis door het verleden!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTHet dagje uit in Oosterhout met kinderen waar iedereen zich kind voelt

Een bezoekje aan Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout, vlakbij Breda en Tilburg, is meer dan alleen een leuk dagje uit met kinderen. Bij ons museum in Oosterhout waan je je echt even in de wondere wereld van het verleden. Wil je bijvoorbeeld weten waar je opa en oma vroeger mee speelden? Of ben je benieuwd of het speelgoed uit jouw jeugd bij ons te vinden is? Trek dan de lades van onze schattenkast open, doe mee aan de speurtocht of beluister onze audiotour! Zo kom je alles te weten over speelgoed uit vervlogen tijden.


Vier jouw kinderfeestje in het speelgoedmuseum

Je kunt bij ons familiemuseum niet alleen terecht voor een leuk dagje uit met kinderen in Oosterhout, of de omgeving van Breda. Ook de belangrijkste dag van het jaar kan bij ons gevierd worden. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit en wordt voor een dag een echte museuminspecteur! Nadat alle opdrachten in de verstopte enveloppen zijn volbracht worden staat er glaasje ranja te wachten in ons museumcafé. Wij maken van een verjaardag écht een feestje!

Beleef een leuk dagje uit met de kinderen in Oosterhout

Wil je een gezellig dagje uit met kinderen in Oosterhout, Breda of omgeving? Op een kwartiertje rijden vind je ons leuke en leerzame speelgoedmuseum in Brabant! Bij Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’, Zandheuvel 51 in Oosterhout, Noord-Brabant, maak je kennis met speelgoed uit het verleden of ervaar je juist een gevoel van nostalgie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een kinderfeestje? Of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch via 0162-452815 of via de mail info@speelgoedmuseum.nl contact met ons op.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl