YouTube Instagram

Een leerzaam dagje weg in regio Breda

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Voor een leerzaam en leuk dagje weg met kinderen ben je bij ons speelgoedmuseum in Oosterhout, op een steenworp afstand van Breda, op de juiste plek. Het is in ons museum alsof je in een tijdmachine stapt. In onze vitrines en schattenkast maak je kennis met de grootste verzameling Anker-bouwstenen in Europa of bekijk ons ware poppenparadijs. Wil je nog meer leren over de geschiedenis van speelgoed en carnaval? Doe dan mee aan onze speurtocht!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTHet dagje weg voor kinderen uit Breda die de historie zelf willen beleven!

Bij ons speelgoedmuseum kun niet alleen terecht voor een leerzaam dagje weg met de kinderen in Oosterhout, in de omgeving van Breda. Je ervaart de geschiedenis echt zelf door de stukken houten speelgoed en verschillende ouderwetse spellen in de kantine waar je mee kunt spelen, of de voorstelling van de toverlantaarn die je kunt bijwonen in ons theater. Op deze manier krijgen niet alleen de kinderen tijdens het gezinsuitje de mogelijkheid om zich kind te voelen!


Carnaval in het Oosterhout door de jaren heen

Wanneer je ons familiemuseum in Oosterhout, vlakbij Breda, bezoekt voor een dagje weg met de kinderen, dan leer je niet alleen over de geschiedenis van speelgoed. De naam Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ verraadt het misschien al, maar wij zijn naast een speelgoedmuseum ook een carnavalsmuseum. Onze carnavalstentoonstelling staat geheel in het teken van de geschiedenis van Kaaiendonk van 1606 tot nu. Benieuwd naar de tradities van Kaaiendonk? Neem dan zeker een kijkje!

Bezoek ons museum in Oosterhout voor een dagje weg met de familie

Ben je op zoek naar een gezellig dagje weg met de kinderen in de omgeving van Oosterhout, Tilburg, Breda, Roosendaal, Den Bosch of Eindhoven? Bezoek dan Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’, Zandheuvel 51 in Oosterhout, Noord-Brabant, en ontdek de historie van speelgoed en carnaval. Ben je benieuwd naar onze speciale bezoekersdagen? Of wil jij als medewerker aan de slag? Neem dan telefonisch via 0162-452815 of via de mail info@speelgoedmuseum.nl contact met ons op.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: 0162-452815   |   GSM - WhatsApp: 06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl