YouTube Instagram

Een gezinsuitje voor alle leeftijden in Oosterhout

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Het ideale gezinsuitje waar jong én oud kunnen genieten, vind je op een kwartiertje rijden van Breda bij Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout. Kinderen kunnen wegdromen bij speelgoed uit vroegere tijden, terwijl het bij de (groot)ouders juist een gevoel van nostalgie opwekt. Laat je verwonderen door de grootste verzameling van Anker bouwstenen in Europa, bekijk de ouderwetse rijdende speeltrein of maak kennis met de mysterieuze apparaten als maskers en kijkdozen. Bezoek ons museum en maak een reis door de tijd!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTOntdek het verleden tijdens een gezellig gezinsuitje in Oosterhout, nabij Breda

Een bezoekje aan Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout, vlakbij Breda, is niet zomaar een leuk gezinsuitje. Stap door onze speelgoedkast en waan je in de wondere wereld van de geschiedenis. Hoe zag bijvoorbeeld het speelgoed van jouw (overgroot)opa-en oma eruit? En hoe speelde kinderen honderd jaar geleden buiten? Open de kastjes en de lades van onze schattenkast of beluister onze audiotour en kom alles te weten over speelgoed uit vroegere tijden!

Kom langs en leer!

Wil je een leuk en leerzaam gezinsuitje plannen in Oosterhout, Breda, Tilburg, of omgeving? Ontdek dan de geschiedenis van speelgoed en carnaval door de jaren heen, bij Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’, Zandheuvel 51 in Oosterhout! Wil je meer weten over een van onze tentoonstellingen? Of wil je weten wat er allemaal te doen is in ons museum? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0162-452815 of stuur ons een mail via info@speelgoedmuseum.nl.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: 0162-452815   |   GSM - WhatsApp: 06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl