YouTube Instagram

Het leukste kindermuseum over speelgoed in Brabant

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ is een kindermuseum waar je kennis maakt met de geschiedenis van carnaval en allerlei soorten speelgoed in Brabant. Wij hebben in Oosterhout een grote verzameling speelgoed en carnavalsobjecten uit verschillende historische perioden. Dit maakt ons een plek van verbinding tussen jong én oud. Kinderen kunnen zich verwonderen over speelgoed van voor hun tijd en (groot)ouders kunnen hun speelgoed van vroeger kunnen herkennen. Kom naar ons kindermuseum en leer meer over de oudere generaties uit Brabant!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTEen kindermuseum over speelgoed en carnaval in het midden van Brabant

Het speelgoed in ons museum werkt als een soort tijdmachine. Dat komt doordat veel inspiratie voor het maken van speelgoed uit de echte grote mensen wereld komt. Het geeft dus een goede afspiegeling van de tijd waarin het gemaakt is. Breng een bezoekje aan ons kindermuseum in Brabant, stap door onze magische speelgoedkast, trek kastjes en lades open, luister de audiotour en waan je tijdens dat leuke gezinsuitje in de wondere wereld van het verleden! Ben je van deze ontdekkingsreis een beetje moe geworden? Rust dan lekker uit in onze kantine met een glaasje ranja of een kopje koffie.

Maak kennis met het verleden!

Ons speelgoed-en carnavalsmuseum in Brabant, is meer dan alleen een kindermuseum! Zo hebben wij in Oosterhout speelgoed en spelletjes waar klein én groot bij kunnen wegdromen. Ben je op zoek naar een speelgoedmuseum op nog geen uur rijden van Brabantse steden, zoals Breda, Eindhoven of Roosendaal? Bezoek dan het Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’, Zandheuvel 51 in Oosterhout, en ontdek het verleden! Heb je vragen over ons museum? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0162-452815 of stuur ons een mail via info@speelgoedmuseum.nl.


Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl