YouTube Instagram

Een kindermuseum nabij Breda om bij weg te dromen

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ op een kwartiertje rijden van Breda, is een kindermuseum dat werkt als een soort tijdmachine. Door onze historische setting, locatie en speelgoed uit verschillende historische perioden is de tijdgeest van het verleden goed voelbaar. Ga als echte museuminspecteur op speurtocht door ons museum, laat je verwonderen door het speelgoed en de carnavalsobjecten uit vervlogen tijden, en droom even weg naar het verleden van Oosterhout!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTLeer meer over speelgoed en carnaval in ons kindermuseum in de buurt van Breda

Door onze grote verzameling aan Kaaiendonkse carnavalsobjecten, ouderwets speelgoed en spellen is ons kindermuseum, vlakbij Breda, een echte plek van verbinding tussen jongeren en oudere generaties. Zo leer je bij ons speelgoed- en carnavalsmuseum niet alleen over het vermaak van kinderen honderd jaar geleden, maar je leert ook over de jeugd van je ouders of je opa en oma. Trek de kastjes en lades open van onze schattenkast of beluister de audiotour en ga op ontdekkingsreis!

Stap door onze speelgoedkast en ervaar het verleden!

Ben je op zoek naar een kindermuseum in regio Breda en Tilburg dat niet alleen heel leuk is, maar waar je ook nog eens kunt leren over ouderwets speelgoed en carnaval? Breng dan een bezoekje aan ons museum, Zandheuvel 51 in Oosterhout, en duik in het verleden! Voor vragen over ons museum of tentoonstellingen zijn wij telefonisch te bereiken via 0162-452815 of stuur ons een mail via info@speelgoedmuseum.nl.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: 0162-452815   |   GSM - WhatsApp: 06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl