YouTube Instagram

Hét kindermuseum vlakbij Tilburg voor jong én oud

✔ Verwondering voor jong en oud

✔ Rolstoeltoegankelijk

✔ Tour met Audioguide

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam kindermuseum in de omgeving van Tilburg? Zoek dan niet verder! Bij Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ in Oosterhout leert zowel jong als oud over de geschiedenis van het Kaaiendonkse carnaval en over speelgoed door de jaren heen. Zo hebben we een grote verzameling historische objecten uit verschillende perioden. Kinderen fantaseren over speelgoed uit vervlogen tijden en de oudere generaties kunnen terugdenken aan de goede oude tijd. Ga op ontdekkingsreis door ons kindermuseum nabij Tilburg, en neem een duik terug in de tijd!


Onze medewerkers vinden het fijn om je te verwelkomen in ons mooie Speelgoedmuseum!

RESERVEER HIER UW TIJDSLOTOns kindermuseum is het leukste speelgoedmuseum in Tilburg en omgeving

Je leert in ons speelgoed- en carnavalsmuseum in regio Tilburg niet alleen over het verleden door er naar te kijken. Wanneer je onze speelgoedkast in stapt, krijg je de mogelijkheid om zelf met speelgoed uit het verleden te spelen of te beleven. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd waar kinderen naar keken voordat de televisie en de spelcomputer bestonden? Breng dan een bezoekje aan ons museumtheater en laat je betoveren door de toverlantaarn! Of rust lekker uit in de kantine en speel een ouderwets potje Mens Erger Je Niet.

Neem een duik in het verleden!

Bij ons kindermuseum nabij Tilburg, valt er naast het bekijken van onze vaste tentoonstellingen nog veel meer te beleven. Zo biedt de wisselzaal van ons speelgoedmuseum in regio Roosendaal de ruimte voor speciale exposities en bezoekersdagen. Ons museum vind je op Zandheuvel 51 in Oosterhout. Wil je een verjaardagsfeestje bij ons speelgoedmuseum in Brabant vieren? Voor vragen over ons museum of onze tentoonstellingen zijn wij telefonisch te bereiken via 0162-452815 of stuur ons een mail via info@speelgoedmuseum.nl.

Speelgoed- en Carnavalsmuseum "Op Stelten"   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: Tijdelijk alleen te bereiken via  :   06-21319875 | E-mail: info@speelgoedmuseum.nl